Post by exrimertare on Feb 6, 2022 23:47:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много кристали ▞▞▞
▞▞▞ Solar Smash 2022 version ▞▞▞
Мн яка игра,препоръчвам!!!
Обичам тази игра, но тази игра е твърде страшна, защото начинът, по който планетите я разбиват, създава кошмари, така че можете ли да я направите по-добра като например прекрасен фон и да направите нашите планети и да я наименувате и както повечето от нас искат да бъдат популярни. Можем да правим и такива видеоклипове.
Неговата доста готина, честно казано, не е най-гладката, но страхотна игра с много опции
Solar Smash シミュレーション gxr
Това е игра за боклук.
Нов самолет, който има бъг, КОГАТО НАПРАВЯ КУБ И НУЛИРАМ ПЛАНЕТАТА, НЕ РАБОТИ
Като Земята избухне,ме заслепява, но играчката си е добре.
Solar Smash Simulasyon yvqc
Това ме забавлява точно толкова дълго, колкото си мислех, около 1 час.
над всичко забавно, но още една игра с много реклами
Мисля, че това е страхотна игра, обичам нейната актуализация, където можете да защитите целия свят, но мисля, че те трябва да направят бариерата/щита неразрушим. Все пак ще го чета с пет звезди.
Доста реалистично добро за убиване на 5 минути от време на време
С 3 дни на стойност часове на тази игра, мисля, че е време да направя преглед. Като цяло наистина приятна игра с добре направена графика и постоянно нарастващи функции, особено с новите персонализирани неща за планетата, които се появиха наскоро. Позволете и вие да се развихрите с история, ако искате, или просто да взривите някои планети или системи.
Solar Smash Simulyatorlar xahx
Доста добре
Мда... наистина има хубава графика, така че й дадох 2. Исках да й дам една, но това е само защото съм технически човек и тази игра не следва физиката. Просто не става. Макар и красиви, сблъсъците не се случват така, както биха се случили, Юпитер е твърд, гравитацията е наистина объркана, като малка черна дупка хвърля гигантска черна дупка в Слънчевата система нещо като нещо. Просто не можех да подмина това. Може би ако не ви пука да е реалистично, достатъчно, тогава е страхотно...
Най-годишната игра ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Беше забавно, но за около 1 ден, след което просто забравяте за това, ако търсите игра, с която да се придържате, не получавате тази игра.
Играта се срива отново и отново, използвам един инструмент, той се срива
добра графика, лош звук, скучен и много повтарящ се
Всичко е наред, но би било страхотно, ако бяхме вътре в планетата
Доста добре, въпреки че може да има повече нива
Продължава да се актуализира и аз живея с актуализациите, които трябва да опитате, това е много готина, това е игра, в която унищожавате всяка планета, която искате с лазери, извънземни, ядрени бомби и много други
Хубаво е да играеш просто, рекламите навсякъде, ако сменя планета получавам реклама, ако сменя оръжия, реклама. Моля, направете рекламите по-малко
По-добри графични настройки за устройства от по-висок клас биха били добре
Унищожаването на планета е наистина удовлетворяващо, но само 7 различни планети не са достатъчни... Добавете още планети и ние също искаме да унищожим звездите не само нашия син, но и много различни звезди ⭐... Ако добавите няколко планети и звезди, аз Ще го оценя с 5 звезди 😍😍
Платих пари за без реклами Ще имам реклами отново Не харесвам тази измама братле но соларното разбиване не е лошо, наистина е добро
IOS 8.4 Available Now: Apple Music Is Here - Vbox7
Харесвам новата актуализация наистина с четири звезди
Забавно, но след известно време става скучно
Dragons: Rise of Berk असल की नकल वाले गेम ghni
невероятна игра е страхотна и графиката е красива
Solar Smash Simulatie bdw
Готина игра
Solar Smash APK: Solar Smash. Survival Game : Squid Challenge APK: Survival Game : Squid Challenge. Spaceflight Simulator APK
Хей, solar smash, има грешка в играта и това е грешката. Грешката е, когато застрелях 66-те ракети на контролера, той работи перфектно, но след това, когато започнах да стрелям, започнах да изоставам, когато бях пуснал контролера там имаше още 100+ кораба, а също и драконовият, когато стрелях, умирам бързо, когато стрелям близо до планетата
Играх тази игра само един час и се влюбих в нея! Можете да персонализирате пространството си, за да го направите по-синьо или розово. Задоволителна игра, също и планети от Алфа Кентавър, е най-добрата игра, която играх